Hallo iedereen,

Mijn naam is Sara Vosters en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Hooge Mierde en volg momenteel de opleiding onderwijsassistent.  Mijn hobby’s zijn trompet spelen en afspreken met mijn vriendinnen. Dit is mijn derde jaar als stagiaire bij de Lambertusschool.  Helaas heb ik vorig jaar in maart even een pauze moeten nemen van de opleiding, maar ik heb weer heel veel zin om te gaan starten als stagiaire van groep 3/4 samen met juffrouw Meike.

groetjes Sara

Mijn naam is Susan van Glabbeek. Ik ben 20 jaar oud en woon in Duizel. Ik doe de opleiding sport & bewegen, op het ROC in Tilburg. Ik zit nu in mijn 4de en laatste halve schooljaar. De richting waarin ik ga afstuderen is het basisonderwijs. Ik loop dit jaar stage op 4 verschillende basisscholen waarbij ik de gymlessen zal gaan verzorgen. De scholen waarop ik stage loop zijn: Lambertusschool in Netersel, de Meester Gijbelsschool in Knegsel, de Toermalijn in Bladel en de St. Lucij in Steensel.
Iedere donderdagmiddag ben ik aanwezig op de Lambertusschool.
Mijn hobby’s zijn voetballen en leuke dingen doen met vrienden of vriendinnen.
Ik hoop in mijn laatste halve jaar nog veel leuke en nieuwe ervaringen op te doen!

Susan van Glabbeek
Student Sportstage de Kempen

Hallo,

Mijn naam is Roel Michiels ik woon in Netersel en ben 19 jaar. In mijn vrije tijd voetbal ik bij VV Netersel en ben ik lid van toneelvereniging Pardoes in Netersel.

Vanuit mijn opleiding sport en bewegen op het ROC in Tilburg kom ik dit jaar onder andere in Netersel de gymlessen verzorgen.
Ik zit nu in mijn vierde en laatste leerjaar van mijn opleiding.
Voor mij is deze stage extra bijzonder aangezien ik een aantal jaren geleden zelf hier leerling ben geweest.
Ik kijk al uit naar de lessen die ik mag gaan geven en heb er al heel veel zin in.

Groeten,
Roel Michiels

Hallo allemaal,

Mijn naam is Cindy van Kampen. Ik ben 18 jaar oud en woon in Oirschot.
  Ik zit in Eindhoven op school en volg de opleiding sport en bewegen – BOS.
  Ik ga tot het einde van het schooljaar stage lopen op de donderdagen en vrijdagen.
  Op donderdag zit ik in Bladel en Netersel , met Anne Roos als stagebegeleider
  en op de vrijdag zit ik in Hapert.
  Mijn sporten zijn hockey en fitness. Ik hockey bij Hockeyclub Oirschot en fitness
  in  Oirschot bij fitnesscentrum Laco. Ik heb ook van kleins af aan geturnd bij GV Best
  maar ben daar afgelopen jaar mee gestopt. Ik wil na mijn opleiding HBO gaan doen
  en  sportlerares gaan worden.
  Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en hoop dat we er een super leuk jaar
  van gaan maken!