Even voorstellen ...

Hoi mijn naam is Daan Vermeulen, ben 23 jaar oud en woon in Veldhoven.
Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven als leerkracht bewegingsonderwijs. Begin dit schooljaar ben ik begonnen met de functie combinatiefunctionaris sport. Ik geef gymlessen op basisschool De Toermalijn, De Sleutelaar, De Disselboom en ben op dinsdag begeleider van een groepje Click in Bladel.

Vanaf donderdag 25 januari zal ik de gymlessen verzorgen op de Lambertusschool en ben ik begeleider van een Click groepje in Eersel. Dit alles staat in verband met de vervanging van juf Anne die een operatie heeft ondergaan aan haar knie. Naast het geven van gymlessen ben ik bezig met de cursussen motorische remedial teaching en sportmassage.
Ook ben ik Trainer/coach van JO15-1 van voetbalvereniging Rood-Wit Veldhoven en fitness ik zelf bij sportcentrum Cardo, ook gelegen in Veldhoven.

Ik heb veel zin in mijn vervanging en kijk er naar uit om op bij jullie op school les te geven.

Groetjes Daan Vermeulen