Even voorstellen ...

Hallo,

Komend jaar kom ik het team van de Lambertusschool versterken. Er werd aan mij gevraagd mezelf even voor te stellen: Mijn naam is Ron Weterings en ik ben 34 jaar. Samen met mijn vriendin woon ik in een appartementje in het centrum van Hilvarenbeek. Ik basketbal en schilder graag, daarnaast verzamel ik vinyl (oude platen). Door de week ben ik regelmatig aan het sporten in een fitnesscentrum. Tijdens de schoolvakanties maak en restaureer ik voor mijn plezier meubels. Ik heb zin om volgend jaar te starten op de Lambertusschool. Mocht je iets aan me willen vragen kom dan gerust even langs.

Tot snel,

Ron Weterings

Beste kinderen en ouders van de Lambertusschool,

Voor de meesten van jullie ben ik een bekend gezicht. Graag stel ik me nog even voor als vast teamlid van de Lambertusschool.
Mijn naam is Meike Hermans. Ik ben 26 jaar oud en woon in Bladel. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, piano te spelen en te koken.
Vier jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de PABO in Eindhoven, waarna ik de Master Special Educational Needs heb gevolgd. Sinds die tijd werk ik met heel veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs.
Dit schooljaar geef ik samen met juf Monique les aan groep 3-4. Ik heb het erg goed naar mijn zin op de Lambertusschool en vind het dan ook ontzettend fijn dat ik vanaf schooljaar 2016-2017 fulltime les mag gaan geven aan groep 3-4. Samen met de kinderen ga ik er weer een fijn en leerzaam schooljaar van maken. Ik heb er al weer zin in!

Groetjes,

Meike Hermans