Even voorstellen ...

Beste ouders en kinderen,

Enkele weken terug heb ik al een aantal dagen, toen groep 8 op kamp was, gewerkt met de kinderen van groep 7.
Ook in groep 3/4 heb ik al kennisgemaakt met de kinderen van de Lambertusschool. Deze week zag ik ze ook allemaal weer terug in Bobbejaanland toen ik daar was met de kinderen van de St.-Jansschool. Vele kinderen van de bovenbouw herkenden me daar met een knikje of een vriendelijk lachje. Onbekend is de school daarom niet voor mij, maar natuurlijk zal ik de komende
tijd nog veel moeten bijleren. Ik ben Adrie Smolders (1961) uit Riethoven en ik werk al ruim dertig jaar in de bovenbouw van het basisonderwijs. Ik vind het leuk om samen te werken met kinderen, houd van zingen en humor en hoop op een goede samenwerking met ouders, kinderen en collega's. Tot ziens in de Lambertusschool in Netersel.

groeten
Adrie Smolders

Beste ouders,

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Lars de Koning. Ik ben 29 jaar en kom uit Duizel. Komend schooljaar zal ik onder andere werkzaam zijn op de Lambertusschool. Ik zal hierbij een ondersteunende functie vervullen.
Het afgelopen schooljaar heb ik onder andere lesgegeven in het speciaal onderwijs en in het regulier onderwijs. Meest recent heb ik een half jaar fulltime gewerkt als leerkracht groep 7 op de St.-Jansschool in Casteren.

Ik heb ontzettend veel zin in het komende schooljaar en hoop ook dat ik op uw basisschool een positieve bijdrage kan leveren!

Met vriendelijke groet,
Lars de Koning

Voor e.v.t. vragen kunt u mij mailen op:
ldkoning@kempenkind.nl